AVBS Soft

300 de angajaţi, 49 de sedii şi o singură poveste – AVBS Broker de Credite

2422 5 min
()

Pentru cei care (încă) mai cred că o afacere prosperă se ridică pe temelia solidă a banilor sau, mai rău, a împrumuturilor şi creditelor care se întorc împotriva lor, aflaţi că nu puteaţi fi mai departe de adevăr. De cele mai multe ori, este nevoie doar de un vis, de o idee care are toate premisele pentru a se concretiza şi pentru a aduce câştiguri şi, desigur, de multă muncă şi dorinţă de a reuşi.  De aici a pornit şi franciza AVBS Broker de Credite, o poveste frumoasă scrisă de un singur om, Valentin Anghel, şi dusă mai departe zi de zi de o echipă solidă, separată de distanţa geografică – pentru că AVBS Broker de Credite are sedii în 10 judeţe din ţară şi în Bucureşti, dar unită de un obiectiv unitar: acela de a oferi servicii de consultanţă financiar-bancară tuturor celor interesaţi de contractarea unui credit.

Omul care scrie povestea

„Am o singură direcţie în viaţă: ÎNAINTE!” este motto-ul care l-a motivat pe Valentin Anghel să fondeze, în anul 2007, AV Broker Solutions, devenită în timp AVBS Broker de Credite, dar şi să ducă mai departe crezul său, formând o reţea solidă de francize. Cu un fundal academic aprofundat în domeniu afacerilor şi având în spate lecţia dificilă a străinătăţii şi experienţa formatoare a armatei, Valentin a condus cu mâna fermă a omului de afaceri şi înţelegerea de care numai un adevărat lider poate da dovadă AVBS Broker de Credite, iar criza economică nu l-a făcut decât să-şi dorească mai mult de la firma la conducerea căreia se află. În acest fel, cu mult efort, dedicare, răbdare şi perseverenţă, a construit o reţea care numără în prezent 49 de sedii, 300 de angajaţi şi un portofoliu amplu de clienţi. Dar, mai mult decât atât, Valentin a pus bazele unui echipe unite nu de premise financiare, ci de loialitate, siguranţă şi respect.

Pe Valentin Anghel îl găsești pe LinkedIn, unde vei putea afla mai multe informaţii despre expertiza lui în domeniul bancar, despre background-ul educațional şi nu numai, iar povestea sa de viaţă, într-o viziune mult mai amplă, creionată frumos, poate fi citită aici.

Şi tu poţi deschide o franciză AVBS

Poveste de succesPrin AVBS Broker de Credite, Valentin oferă tuturor celor care doresc să facă parte din povestea sa posibilitatea de a deschide o firmă în regim de franciză, în condiții foarte generoase. Famila AVBS Broker de Credite îți va deschide ușile cu căldură și generozitate și îți va oferi tot ceea ce este necesar pentru a prospera pe plan profesional și de a evolua pe plan personal, urmând un model care și-a confirmat eficiența, atâta timp cât dispui de cunoștințe temeinice în domeniul bancar căci, în viziunea lui Valentin, informația este esențială pentru o carieră de succes.

Așadar, dacă alegi să faci parte din echipa AVBS Broker de Credite, te vom întampina așa cum se cuvine, cu informații și resurse de tot felul, te vom sprijini prin consiliere în diverse domenii și vom împărtăși cu tine portofoliul de clienți și parteneriatele cu care ne mândrim. Nu-ți cerem în schimb decât să fii serios, motivat, perseverent, împletind pasiunea pentru ceea ce faci cu un comportament etic desăvârșit și să aderi la crezul și totodată dorința noastră – aceea de a merge, indiferent de drum, mereu înainte.

Dacă te-am convis, nu mai trebuie decât să parcurgi niște pași simpli, care includ elaborarea planului de afaceri, a strategiei de management intern, găsirea locației și achitarea cheltuielilor aferente primelor luni de activitate și, nu în ultimul rând, adoptarea și respectarea standardelor noastre, în vederea desfășurării activității în condiții optime.

Mai multe detalii despre condiţiile de obţinere a francizei vei găsi şi  aici.

Finalmente, franciza AVBS nu este doar o rampă de lansare, așa cum ar putea crede unii, ci o posibilitate reală de a crește și de a atinge punctul culminant pe plan profesional și de a învăța în permanență cum să fii mai bun în ceea ce faci. Drept dovadă este chiar povestea lui Valentin Anghel, un om puternic – pentru că a cunoscut rețeta succesului pornind de la zero și sub auspicii nu tocmai favorabile – și altruist – pentru că după ce a perfecționat rețeta, acum este bucuros să o împărtășească.

”Vrei afacerea ta? Vrei să atingi succesul și reușita profesională? Vrei să fii propriul tău șef și să te bucuri de satisfacția de a fi la conducere? Atunci te invit sub umbrela AVBS Broker de Credite care te va proteja de ploaia riscurilor și a eșecurilor. Te invităm să încerci rețeta AVBS Broker de Credite, te invităm să ni te alături și împreună să construim ceea ce astăzi îl numim viitorul unei societăți altruiste. AVBS Broker de Credite este brandul ce te propulsează în fruntea topului!” (Valentin Anghel, Director General AVBS Broker de Credite)

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACT, să ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

Cât de utilă ți-a fost această pagină?

Click pe o stea să votezi!

Rating mediu / 5. Număr de voturi:

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat această pagină utilă

Ajută-ți un prieten drag trimițându-i linkul

Ne pare rău că nu ți-a fost de folos!

Ajută-ne să ne îmbunătățim

Ce putem face să fim mai buni?

Dacă v-a fost de folos această informație, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru. Astfel, nu veți pierde următoarele articole.

 

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Am apărut și în: