AVBS Soft

1% dobândă (+ ROBOR) pentru un credit de nevoi personale, mit sau adevăr?

9971 4 min

1% dobândă (+ ROBOR) pentru un credit de nevoi personale, mit sau adevăr?

Noi, românii, urmăm adesea principiul „decât ieftin și prost, mai bine scump și bun”. Ei bine, în cazul creditelor bancare cea mai bună opțiune este creditul cu cele mai avantajoase condiții de rambursare. Cu cât un credit are o dobândă mai mică, cu atât este considerată a fi o soluție de finanțare mai bună. În articolul „Înainte de creditare, învață să economisești” spuneam că prin creditare se înțelege faptul că omul vrea și decide să cheltuie în prezent banii pe care urmează să-i câștige în viitor. Și nu, aici nu e vorba de lipsa răbdării, ci de prioritizarea propriilor necesități. Cu cât o nevoie este mai stringentă, cu atât vei dori să o soluționezi mai repede.

Sunt unele probleme financiare, dorințe sau visuri care nu mai pot fi amânate, așa cum este achiziționarea unei locuințe, de exemplu. Orice om vrea să aibă casa lui. Este un obiectiv pe care, mai devreme sau mai târziu, îl va îndeplini. Vine o zi când ajungi la concluzia că ACUM este momentul perfect pentru a achiziționa o casă și ACȚIONEZI. Contractezi un credit ipotecar și te așezi la casa ta chiar dacă asta înseamnă să-ți iei un angajament pe foarte mult timp. Până la urmă știi și tu că nimic nu se realizează fără efort, muncă și câteva sacrificii.

Oamenii cred că împrumuturile bancare sunt produse scumpe și greu de accesat. Aspect parțial adevărat. În funcție de exigențele creditorului și de profilul și istoricul financiar al debitorului, un credit poate fi mai ieftin sau mai scump, mai ușor sau mai greu de obținut. Nimic nu se află la mâna norocului sau la mila destinului, acordarea sau neacordarea unui împrumut avantajos se hotărăște printr-o analiză atent realizată. Așadar, la fel ca în viață, nimic nu este întâmplător.

Din multitudinea de produse bancare pe care AVBS Credit le intermediază, există un împrumut bancar nesperat de convenabil, aproape nemaiauzit și nemaiîntâlnit, cu o dobândă extraordinară de doar 2% + ROBOR sau chiar 1% + ROBOR dacă se optează pentru rularea venitului lunar în contul băncii creditoare. Cu un excepțional DAE (dobândă anuală efectivă) de doar 7.53%, această soluție de creditare este fără nicio urmă de îndoială un credit de nevoi personale fără garanții imobiliare extrem de bun. Acest credit de nevoi personale fără garanție este 100% în avantajul viitorului debitor pentru că include o asigurare benefică și complexă care acoperă mai multe riscuri cum ar fi: decesul din orice cauză, invaliditatea permanentă din orice cauză și șomajul. Chiar dacă această asigurare crește costul produsului, motiv pentru care DAE ajunge la 7.53%, extrem de bun totuși, în esența ea este mai mult decât necesară deoarece protejează atât banca, dar mai ales debitorul. Asigurarea este de 12.5% și se reține automat din credit.

Oamenii se tem adesea să contracteze împrumuturi bancare tocmai pentru că le este frică de ziua de mâine. Ei bine, dacă nu știi ce îți rezervă ziua de mâine și nu vrei să te trezești vreodată în imposibilitate de plată, atunci această asigurare te protejează chiar și de cele mai negre zile ale existenței tale. Ți se oferă luxul de a fi prevăzător indiferent de situație.

Suma maximă netă care poate fi contractată prin acest credit de nevoi personale fără garanții imobiliare, cu care clientul rămâne efectiv în cont, este de 90.000 de lei.

Ca și exemplu de calcul, la un credit cu suma netă de 39.375 de lei (45.000 lei brut din care se reține asigurarea), rata lunară este de doar 785 de lei. Suma totală pe care debitorul trebuie să o ramburseze în 5 ani este de doar 47.040 de lei. DAE de 7.53% a fost calculată pentru această sumă, cu virarea venitului în contul băncii creditoare, pentru o anumită categorie de client, selectat în funcție de FICO și scoring. De menționat este faptul că și virarea venitului înseamnă doar un rulaj lunar pe care îl poți face individual. Suma minimă este egală cu venitul lunar luat în calcul atunci când creditul este obținut.

Așadar, pentru ca tu să-ți îndeplinești un vis sau o nevoie personală de până la 90.000 de lei, 1% dobândă (+ ROBOR) pentru un credit de nevoi personale fără garanție imobiliară reprezintă un adevăr pe care noi ți-l putem vira în contul personal în doar câteva zile.

Aplică aici pentru un credit de nevoi personale cu 1% dobândă + ROBOR!

 

– II –

Pentru a emite o cerere de împrumut sau pentru a afla mai multe informații despre creditele bancare, vă rugăm, să accesați categoria CONTACTsă ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected] sau să ne sunați la numărul de telefon 021. 230. 43. 43.

46 de comentarii la „1% dobândă (+ ROBOR) pentru un credit de nevoi personale, mit sau adevăr?”

  • Buna ziua! Va rog sa lasati datele dvs. de contact (nr. de telefon si localitatea unde domiciliati) iar un consultant va lua legatura cu dvs.

   Răspunde
 1. Buna seara, puteti sa-mi spuneti, va rog, ce alternative aveti la prima casa? Daca da, care ar fi? Noi vrem sa achiziționat o garsoniera de 29.000 euro. Am dat avans 1000, deci ne mai trebuie 28.000 euro. Va multumesc, astept un raspuns.

  Răspunde
   • As dori si eu un credit ipotecar ptr a achzitiona o casa, stau cu chirie si as dori sa-mi iau o locuinta, am salariul de 1100 si tichete de masa, credeti ca ma incadrez la vreun credit?

    Răspunde
 2. Buna ziua, pot eu pot obține un împrumut de 3000 lei cu indemnizația pentru creșterea copilului care a fost până acum de 600 lei, iar de la 1 iulie este 1000 lei? Va mulțumesc.

  Răspunde
  • Buna ziua! Trebuie analizata situatia si ulterior vom vedea daca gasim o varianta de finantare. Va rugam sa ne spuneti in ce localitate domiciliati si sa ne lasati un numar de telefon la care va putem contacta.

   Răspunde
 3. Buna ziua. Doresc si eu o refinantare. Am mare nevoie. Va rog sa ma sunati. Asta e nr.meu, Enache Radu 0748945026. Va multumesc.

  Răspunde
 4. M-ar interesa si pe mine un credit. Muncesc de 6 ani in Italia cu contract nedeterminat. Pot sa fac un înprumut pentru a-mi cumpara o casa? Ce acte îmi trebuie? Va multumesc!

  Răspunde
 5. Buna seara. Am mare nevoie de un imprumut 40.000 lei sau mai putin. Problema mare este ca sunt in biroul de credite. Ma puteti ajuta sa obtin acest credit? Salariul meu este de 1800 lei. Ca alternativa, as dori ca rata sa fie oprire pe salariu. Multumesc.

  Răspunde
 6. Buna ziua, as dori si eu un credit, insa sotul meu nu are card bancar, am numai eu. Ideea este ca noi nu purtam acelasi nume. Veniturile noastre sunt alocatiile copiilor si pensia de urmas.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.