luni, 27 martie 2017

Termeni Legali

1. Informațiile prezente pe acest site aparțin Societății Comerciale AV Broker Solutions;

2. O parte din imaginile prezente pe acest site sunt descărcate gratuit din galeria de imagini Google. La cererea ta, după ce faci dovada deținerii acestor fotografii, acestea vor fi eliminate imediat.

3. Toate informațiile prezente pe acest site au caracter informativ, ele NU reprezintă oferte sau caracteristici exacte ale serviciilor și produselor bancare pe care AVBS Credit le oferă.

4. AVBS Credit are dreptul oricând și în orice moment să schimbe sau să modifice conținutul și/sau structura site-ului, fără a te informa dinainte.

5. Site-ul AVBS Credit conține informații cât mai clare și mai concise, însă tocmai pentru că serviciile de brokeraj bancar sunt personalizate pentru fiecare client în parte, acestea reprezintă numai o imagine de ansamblu a ceea ce însumează de fapt compania de intermedieri credite bancare AVBS Credit, serviciile de consultanță financiar-bancară și produsele bancare prezentate de noi.

6. Societatea Comercială AVBS Credit nu este responsabilă pentru nicio eroare, inadvertență ori descriere eronată a informațiilor prezente pe acest site.

7. Dacă dorești să aplici sau vrei să te informezi despre unul din serviciile și/sau produsele prezente pe acest site, ești rugat să accesezi rubrica noastră CONTACT, să trimiți un email la adresa office@avbs.ro sau să suni la numărul de telefon 021 230 4343, iar noi te vom îndruma către cea mai apropiată franciză AVBS Credit sau din contră, te vom invita pe terasa sediului nostru central de pe Bulevardul Coposu, nr. 7, bl. 104, sc. 3, et. 8, ap. 89, int. 89, sectorul 3, București.

8. Dacă ai vizitat site-ul www.avbs.ro și ai oferit date sau informații cu caracter personal, atunci să știi că ți-ai manifestat acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele:

a. Datele tale vor fi folosite pentru a fi contactat de un specialist AVBS Credit, pentru a-ți oferi toate informațiile corecte și detaliate de care ai nevoie. Aceste informații pe care consultantul ți le va oferi, vor fi despre serviciile și/sau produsele pe care noi le oferim.
b. Datele tale vor fi prelucrate pentru ca AVBS Credit să realizeze studii de piață sau pentru a-ți transmite materiale promoționale specifice strategiilor de marketing pe care noi le întreprindem.
c. Datele tale vor fi folosite pentru a-ți trimite prin email buletine informative (newsletter) despre serviciile și/sau produsele bancare oferite de AVBS Credit.
d. Datele tale vor fi folosite pentru a soluționa cererile, întrebările și eventualele reclamații adresate Societății Comerciale AV Broker Solutions.

9. Prin Legea nr. 677/2001 care protejează persoanele cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera lor circulație, dispui de urmăroarele drepturi:

a. Dreptul la informare;
b. Dreptul la acces;
c. Dreptul la intervenție;
d. Dreptul la opoziție;
e. Dreptul de a fi supus unei decizii individuale;
f. Dreptul de a te adresa justiției.

10. Pentru exercitarea acestor drepturi, te rugăm să ne suni sau să ne contactezi prin intermediul secțiunii CONTACT din acest site.

11. Datele tale personale nu vor fi înstrăinate sau vândute nimănui.

12. Datele tale personale nu vor fi preclucrate în scopuri necinstite sau care te-ar putea leza în vreun fel.

13. AVBS Credit nu poate garanta și nici controla actualitatea și exactitatea infomațiilor prezente pe alte site-uri/bloguri. Aceste site-uri/bloguri, chiar dacă fac trimitere la serviciile și/sau produsele AVBS Credit, în funcție de perioada când au fost publicate, pot fi mai mult sau mai puțin corecte. Pentru verificarea tuturor infomațiilor aflate din alte surse, îți recomandăm să folosești rubrica CONTACT din acest site.

14. Este interzisă reproducerea sau republicarea sub orice formă a conținutului materialelor prezente pe www.avbs.ro fără acordul sau cererea Societății Comerciale AV Broker Solutions.

15. Orice încercare de modificare a imaginii și/sau a informațiilor prezente pe acest site, precum și realizarea de link-uri către www.avbs.ro, fără acordul sau cererea compeniei AVBS Credit, dă dreptul Societății Comerciale AV Broker Solutions să se adreseze instanțelor legale compentente pentru sancționarea acestui fapt.