miercuri, 16 august 2017

Termeni Legali

1. Informațiile prezente pe acest site aparțin Societății Comerciale AV Broker Solutions;

2. O parte din imaginile prezente pe acest site sunt descărcate gratuit din galeria de imagini Google. La cererea ta, după ce faci dovada deținerii acestor fotografii, acestea vor fi eliminate imediat.

3. Toate informațiile prezente pe acest site au caracter informativ, ele NU reprezintă oferte sau caracteristici exacte ale serviciilor și produselor bancare pe care AVBS Credit le oferă.

4. AVBS Credit are dreptul oricând și în orice moment să schimbe sau să modifice conținutul și/sau structura site-ului, fără a te informa dinainte.

5. Site-ul AVBS Credit conține informații cât mai clare și mai concise, însă tocmai pentru că serviciile de brokeraj bancar sunt personalizate pentru fiecare client în parte, acestea reprezintă numai o imagine de ansamblu a ceea ce însumează de fapt compania de intermedieri credite bancare AVBS Credit, serviciile de intermediere credite bancare și/sau non-bancare și produsele bancare prezentate de noi.

6. Societatea Comercială AVBS Credit nu este responsabilă pentru nicio eroare, inadvertență ori descriere eronată a informațiilor prezente pe acest site.

7. Dacă dorești să aplici sau vrei să te informezi despre unul din serviciile și/sau produsele prezente pe acest site, ești rugat să accesezi rubrica noastră CONTACT, să trimiți un email la adresa office@avbs.ro sau să suni la numărul de telefon 021 230 4343, iar noi te vom îndruma către cea mai apropiată franciză AVBS Credit sau din contră, te vom invita pe terasa sediului nostru central de pe strada Matei Basarab, numărul 16, etaj 1, sectorul 3, București.

8. AVBS Credit este operator de date cu caracter personal, înregistrat sub nr. 11810 din 10 iulie 2009. Atunci când utilizezi site-ul avbs.ro și folosești serviciile noastre, AVBS Credit colectează, direct sau indirect, anumite date personale despre tine. Datele personale cuprind, de obicei, informații generale cum ar fi: nume, prenume, adresa, numărul de telefon și/sau adresa de e-mail.

9. Atunci când primim cererea ta de creditare și îți exprimați intenția clară de a beneficia de serviciile noastre de brokeraj credite bancare și/sau non-bancare, colectăm și date despre situația ta financiară. Datele colectate sunt folosite pentru a-ți oferi informații corecte și detaliate, pentru a procesa cererile de creditare, pentru a identifica cel mai bun produs bancar și/sau non-bancar pentru tine, pentru a realiza scoringul preliminar necesar procesului de creditare, pentru a evalua situația ta financiară, pentru a preveni fraudele și/sau alte incidente de plată, pentru a soluționa în cel mai scurt timp cererile de creditare, dar și pentru a soluționa eventualele reclamații adresate societății Comerciale AV Broker Solutions.

10. AVBS Credit folosește, de asemenea, datele tale pentru a-ți oferi informații utile despre serviciile noastre, dar și despre creditele bancare și/sau non-bancare oferite de partenerii noștri. Îți trimitem informațiile pentru că noi credem că acestea se potrivesc sau corespund intereselor tale, însă dacă vei opta pentru a NU primi astfel de informări, AVBS Credit îți respectă alegerea. Informațiile despre serviciile AVBS și produsele bancare și non-bancare intermediate de AVBS Credit îți vor fi oferite prin e-mail sub forma buletinelor informative (newsletter).

11. Compania AVBS Credit se angajează să folosească datele tale personale în conformitate cu obiectivele prevăzute și se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale colectate în condițiile prevăzute de lege. Acest angajament de confidențialitate nu se extinde asupra paginilor web ale terților cu link-uri către site-ul avbs.ro.

12. În scopul realizării de statistici, pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre și pentru a contura și înțelege mai bine profilul clienților noștri, vom colecta și folosi, de asemenea, date nepersonalizate. Datele tale personale vor fi prelucrate pentru a realiza studii de piață și/sau pentru a-ți trimite materialele promoționale specifice strategiilor de marketing pe care noi le întreprindem.

13. Prin acceptarea acestor termeni și condiții îți dai acordul în mod expres ca anumite date personale pe care le deții să fie stocate și prelucrate de către AVBS Credit. Declari expres și neechivoc faptul că ai luat la cunoștință prevederile Legii 677/2001 și drepturile prevăzute în cuprinsul acestei legi pe care le poți exercita, de asemenea, conform prevederilor legale.

14. Prin Legea nr. 677/2001 care protejează persoanele cu privire a prelucrarea datelor cu caracter personal și libera lor circulație, dispui de următoarele drepturi:

a. Dreptul la informare;

b. Dreptul la acces;

c. Dreptul la intervenție;

d. Dreptul la opoziție;

e. Dreptul de a fi supus unei decizii individuale;

f. Dreptul de a te adresa justiției.

15. Pentru a te informa asupra drepturilor tale, te rugăm să vizitezi site-ul Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

16. Pentru exercitarea acestor drepturi, te rugăm să ne suni sau să ne contactezi prin intermediul secțiunii CONTACT din acest site.

17. Datele tale personale nu vor fi înstrăinate sau vândute nimănui.

18. Datele tale personale nu vor fi preclucrate în scopuri necinstite sau care te-ar putea leza în vreun fel.

19. AVBS Credit nu poate garanta și nici controla actualitatea și exactitatea infomațiilor prezente pe alte site-uri/bloguri. Aceste site-uri/bloguri, chiar dacă fac trimitere la serviciile și/sau produsele AVBS Credit, în funcție de perioada când au fost publicate, pot fi mai mult sau mai puțin corecte. Pentru verificarea tuturor infomațiilor aflate din alte surse, îți recomandăm să folosești rubrica CONTACT din acest site.

20. Este interzisă reproducerea sau republicarea sub orice formă a conținutului materialelor prezente pe www.avbs.ro fără acordul sau cererea Societății Comerciale AV Broker Solutions.

21. Orice încercare de modificare a imaginii și/sau a informațiilor prezente pe acest site, precum și realizarea de link-uri către www.avbs.ro, fără acordul sau cererea compeniei AVBS Credit, dă dreptul Societății Comerciale AV Broker Solutions să se adreseze instanțelor legale compentente pentru sancționarea acestui fapt.

22. AVBS Credit este membră a Asociației Române a Brokerilor de Credite (ARBC).