vineri, 23 iunie 2017

Întrebări frecvente

Intrebari frecvente AVBS CreditAici răspundem la cele mai importante întrebări adresate nouă. Am făcut o selecţie cu cele mai multe astfel de întrebări şi am grupat mai jos răspunsurile la acestea.
Sperăm fie de folos.

Dacă totuşi nu găsiţi răspunsurile la întrebările voastre, noi suntem aici şi răspundem în cel mai scurt timp.

Cine suntem?

AV Broker Solutions este o companie de intermedieri credite bancare și/sau non-bancare, înfiinţată în 2007. Prin intermediul nostru, clienţii aleg cel mai bun produs financiar de care au nevoie, în timp util şi cu toate informaţiile de care au nevoie.

Ce ne angajăm să facem pentru clienţii noştri?

  • Ne asigurăm că înainte de a lua o decizie, clienţii cunosc toate amănuntele contractului pentru care îşi iau angajamentul să îl respecte.
  • Întocmim dosarul de credit.
  • Asistăm clientul în completarea şi semnarea cererii de credit.
  • Ne ocupăm de obţinerea întregii documentaţii necesare pentru întocmirea dosarului de credit.
  • Depunem dosarul la banca şi îl urmărim până la aprobare.

În calitate de client, voi mai lua legătură cu banca dacă apelez la serviciile AV Broker Solutions?

Doar în momentul semnării contractului de credit.

Care sunt serviciile oferite de AV Broker Solutions?

Intermedierea creditelor bancare și/sau non-bancare.

De ce AV Broker Solutions?

Pentru ne definim prin seriozitate şi profesionalism, şi suntem flexibili şi deschişi în discuţiile cu clienţii noştri.

Pentru avem experienţă necesară şi pentru înţelegem cât de importante pot fi aceste servicii pentru clienţii noştri.
Pentru nu percepem comision.

De ce AV Broker Solutions nu percepe comision?

Deoarece suntem plătiţi de băncile și IFN-urile cu care lucrăm, şi doar în cazul în care dosarul este aprobat. Astfel, băncile și IFN-urile preferă lucreze cu noi şi îşi reducă costurile pe care le-ar fi suportat cu deschiderea unor noi sucursale şi pentru angajarea unor noi agenți, în vederea câştigării unor noi clienţi.

Voi găsi produsul bancar dorit în portofoliul AV Broker Solutions?

Cu siguranţă. Avem în portofoliu atât produse bancare cât şi produse financiare oferite de IFN-uri. Oferta noastră este destul de variată pentru a îndeplini cerinţele tuturor clienţilor.

Programul meu este foarte încărcat şi nu am timp să ajung la bancă sau să vă vizitez de foarte multe ori. Putem colabora?

Da. Suntem aici pentru a ne ocupă de aceste probleme pentru tine. Suntem flexibili şi te poţi baza pe faptul vei primi toate informaţiile necesare şi sfaturile cele mai bune în alegerea unor produse, fără a pierde timp pe drumurile dintre bănci.

Să iau un credit în lei? Sau în euro?

Aceste decizii variază de la caz la caz deoarece fiecare produs financiar are utilitatea lui şi caracteristici proprii. Mai mult, această decizie depinde în mare parte de situaţia financiară a solicitantului. O idee bună ar fi totuşi un împrumut în moneda în care este încasat salariul, pentru o mai bună protecţie împotriva riscului valutar.

Pentru ce tip de dobândă pot opta?

Şi acest aspect depinde de produsul bancar și/sau non-bancar ales, de situaţia financiară proprie, chiar şi de situaţia economică de la momentul solicitării. Te poţi baza pe cunoştinţele solide de economie ale colegilor noştri care te vor sfătui cu privire la acest aspect.

Dacă ai mai multe idei despre această pagină, te rugăm ne contactezi.