vineri, 23 iunie 2017

Istoric francize

Istoric Francize AVBS CreditCe este o franciză ?

Prinfrancizăînţelegem un contract prin care o firmă de prestigiu ce deţine o gamă de produse/servicii ce şi-au dovedit în timp succesul comercial, autorizează un francizat utilizeze marca şi metodele proprii de organizare a afacerii.

În urma semnării contractului, francizatul este de acord funcţioneze conform condiţiilor contractuale, iar în schimb, francizorul se angajează -i acorde francizatului sprijin şi asistenţă pe întreaga perioada contractuală.

Scurt istoric

AV Broker Solutions se numără printre primele companii de intermedieri credite bancare și non-bancare din România. Înfiinţată în 2007, compania s-a concentrat pe găsirea şi oferirea unor soluţii optime de finanţare care corespundă cerinţelor şi necesităţilor diverşilor clienţi.

În prezent, compania se află printre primele firme de intermedieri credite bancare şi non-bancare, deţinând contracte de parteneriat cu peste 20 de bănci şi instituţii financiare de prestigiu (aprilie, 2017).

Încă de la început, AV Broker Solutions a pus accent pe dezvoltare și pe oferirea celor mai bune soluţii de creditare, adaptate nevoilor clientului. Tocmai de aceea, compania a crescut rapid, în momentul de faţă deţinând aproape 70 de francize în cadrul cărora lucrează peste 300 de brokeri bancari.

Prezenţa

AV Broker Solutions numără francize în următoarele oraşe:
București, Baia Mare, Brăila, Brașov, Botoșani, Caransebeș, Constanța, Cluj, Focșani, Galați, Iași, Ilfov, Mehedinți, Petroșani, Piatra Neamț, Satu Mare, Sibiu, Slatina, Strehaia, Târgoviște, Târgu Jiu, Târgu Lăpuș și Tulcea, Vatra Dornei.

De ce o franciză de tip AV Broker Solutions?

AV Broker Solutions este o companie de intermediere credite de încredere, cu un portofoliu impresionant de clienţi, care lucrează cu bănci și IFN-uri de prestigiu, iar experienţa unui deceniu de activitate în domeniul financiar-bancar și/sau non-bancar îşi spune cuvântul atunci când vine vorba de găsirea celor mai bune soluţii de creditare.
Acestea sunt doar câteva dintre avantajele deciziei de a deschide o franciză AV Broker Solutions:

Know-how-ul esenţial derulării cu succes a activităţii alături de sprijin constant;
Sistem avantajos de comisioane;
Acces la toate parteneriatele bancare şi non-bancare;
Traininguri de pregătire în domeniul vânzării produselor financiare;
Suport în selectarea şi recrutarea celor mai potriviţi brokeri bancari;
Accesul la un sistem eficient de distribuire şi gestiune a portofoliului de clienţi;
Folosirea unor aplicaţii care au rolul de a sprijini, susţine şi creşte afacerea francizatului;
Acces continuu la cele mai bune produse financiare de pe piaţă;
Acces la marketingul şi imaginea francizorului.

Francizatul trebuie aibă în vedere faptul o franciză presupune dezvoltarea afacerii la nivel de piaţă locală, şi aceasta se concentrează pe partea de vânzări în timp ce compania de brokeraj bancar îi oferă constant sprijin şi consiliere managerială şi de marketing.
AV Broker Solutions îşi sprijină partenerii şi pune la dispoziţia acestora resursele necesare, la nivel logistic şi nu numai, pentru a-şi desfăşura activitatea la capacitate maximă.
Pe termen lung, viziunea AVBS este aceea de a-i ajuta pe clienţi ia cele mai bune decizii privind creditarea, astfel încât ofere acestora soluţii particularizate de finanţare la costuri minime, în mod rapid şi eficient.

Prin urmare, investiţia într-o franciză AV Broker Solutions este una minimă, costurile fiind amortizate după primele 2 luni de activitate.

Franciza AV Broker Solutions

București

28 Francize

Cluj

4 Francize

Caransebeș

1 Franciză

Sibiu

2 Francize

Ilfov

1 Franciză

Târgoviște

2 Francize

Târgu Jiu

2 Francize

Slatina

1 Franciză

Focșani

1 Franciză

Petroșani

2 Francize

Tulcea

1 Franciză

Constanța

2 Francize

Botoșani

1 Franciză

Galați

1 Franciză

Strehaia

1 Franciză

Vatra Dornei

1 Franciză

Iași

1 Franciză

Brăila

1 Franciză

Brașov

1 Franciză

Piatra Neamț

1 Franciză

Baia Mare

2 Francize

Satu Mare

1 Franciză

Târgu Lăpuș

1 Franciză

Mehedinți

1 Franciză