luni, 23 octombrie 2017

Franciza AVBS Credit

Franciza pe înțelesul tuturor:

Franciza este un contract prin care o companie deja consacrată oferă unui francizat, numit și beneficiar, posibilitatea de a evolua individual prin intermediul businessului pe care francizorul îl dezvoltă.

Francizorul este cel care după ce și-a construit o companie puternică și o gamă de servicii și/sau produse ireproșabile, alege să dea mai departe, în numele dezvoltării, tot ceea ce el deține din punct de vedere intelectual și comercial. Francizorul se bucură de experiență, de o marcă de prestigiu și folosește tehnici și strategii perfecționate în timp, fapt care îl transformă în partenerul ideal de afaceri pentru orice potențial beneficiar cu un minim de experiență în același domeniu în care activează și francizorul.

Detalii obtinere franciza AVBS Credit

Francizatul, odată selectat și acceptat sub umbrela sigură și productivă a francizorului, va avea posibilitatea de a utiliza toate drepturile de proprietate, secretele interne, marca și metodele proprii de organizare și desfășurare a respectivei afaceri. Astfel francizatul va deține un business propriu, de success, cu un grad de risc de numai 5%-20%. Ba chiar mai mult decât atât, afacerea pe care francizatul o primește este deja cunoscută și prezentă în atenția publicului larg. În acest fel, francizatul poate să atragă clienți mult mai ușor decât în cazul în care s-ar fi decis să realizeze singur un business de la 0, nefiind protejat de niciun brand cunoscut.

Prin semnarea contractului de franciză, francizorul și francizatul devin parteneri de afaceri. Împreună se angajează să dezvolte și mai mult businessul pentru care amândoi muncesc.
Știm că obținerea unei francize implică anumite costuri mai mari sau mai mici. Multe companii renumite aleg să-și vândă scump mărcile, produsele, serviciile și secretele de producție. Acest lucru se datorează și faptului că o franciză are o rată de success de până la 80%. Așadar, calitatea și succesul se plătesc. Însă nu întotdeauna. Poți avea posibilitatea de a obține totul, fără să plătești nimic companiei-mamă. Adevărul este că NU toate companiile impun o taxă de intrare în sistemul de franciză.

AVBS Credit este printre puținele companii care NU percep taxă pentru obținerea unei francize, iar rata de succes pentru o franciză AVBS Credit este de până la 95%.

Francizele AVBS Credit sunt GRATUITE tocmai pentru că AV Broker Solutions, compania de brokeraj bancar, își dorește să încurajeze spiritul antreprenorial în rândul experților din domeniul financiar-bancar și/sau non-bancar.