vineri, 23 iunie 2017

Viziune, Misiune și Valori

Viziune, Misiune și Valori AVBS Credit

Viziunea AVBS Credit este ramificată în 2 direcţii:

1. Existenţa unui viitor în care cât mai multe persoane să apeleze cu încredere la serviciile oferite de companiile de brokeraj. Ne dorim ca oamenii să fie conştienţi că solicitarea unui broker bancar îi scuteşte de timp şi efort, ajutandu-i să-şi eficientizeze timpul şi să-şi sporească şansele de a primi finanţarea dorită.
2. Dezvoltarea pieţei de profil prin oferirea unor servicii de calitate clienţilor şi prin ridicarea standardelor de integritate şi seriozitate în rândul companiilor similare.
Pentru AVBS viitorul este determinat de felul în care este gestionat prezentul, motiv pentru care, în fiecare zi, ne străduim să fim puntea de trecere între nevoia de creditare a clientului şi satisfacerea acesteia. Ne dăm silinţa să facem acest lucru într-un timp cât mai scurt, în cele mai favorabile condiţii, astfel încât clientul să fie mulţumit de serviciile oferite.
În ceea ce priveşte integritatea, credem cu tărie că pe piaţa financiar-bancară și/sau non-bancară din România ar trebui să existe, să supravieţuiască şi să crească numai companiile care şi-au dovedit seriozitatea în timp, şi care s-au remarcat prin excelenţa serviciilor oferite.

Misiunea AVBS este de a se asigura că toate francizele din ţară au resursele necesare şi sunt pregătite să preîntâmpine şi să ducă la îndeplinire toate cerinţele şi nevoile clienţilor. Odată realizat acest scop, ne dorim că francizele deja existente să crească şi să deschidem noi puncte de lucru în locurile în care există nevoia de creditare.
De asemenea, când spunem AVBS spunem seriozitate, etică, profesionalism, motiv pentru care este foarte important pentru noi ca toţi cei care sunt sub umbrela AVBS să implementeze constant aceste valori.
Tot în sfera misiunii intră şi sarcina de a educa populaţia atunci când vine vorba de contractarea unui credit. Ne dorim să determinăm cât mai mulţi oameni să ia decizia de a apela la serviciile unei firme de brokeraj înainte de a-şi încerca norocul la banca.
Compania noastră de brokeraj are servicii gratuite şi este capabilă să ofere clienţilor un ajutor REAL în procesul anevoios al creditării.
AV Broker Solutions îşi asumă cu seriozitate responsabilitatea de a obţine cea mai potrivită soluţie de finanţare pentru fiecare client în parte. Experţii noştri în credite îşi propun să fie cei mai atenţi colaboratori, ghidând clienţii cu dedicare prin lumea complicată şi dinamică a creditării bancare și/sau non-bancare.

Misiunea AVBS Credit
Valorile AVBS Credit

Valorile care ghidează echipa AV Broker Solutions în îndeplinirea misiunii sale sunt:

Concentrarea pe nevoile clientului – echipa noastră de experţi în creditările bancare și/sau non-bancare este întotdeauna pregătită să vină în întâmpinarea cerinţelor şi nevoilor clienţilor noştri.

Păstrarea unor standarde etice solide – serviciile de intermediere ireproşabile sunt bazate pe încredere; între brokerii noștri şi clienţi există o relaţie bazată pe integritate şi onestitate.

Încurajarea iniţiativei şi a spiritului întreprinzător – oferim experţilor financiari specializaţi în credite bancare și/sau non-bancare posibilitatea de a se dezvoltă individual în sistem de franciză.