joi, 23 martie 2017

Echipa AVBS Credit

Este formată din specialiști cu o vastă experienţă în domeniul financiar-bancar, cu o atitudine proactivă, şi pregătiţi găsească cele mai bune soluţii de creditare potrivit nevoilor fiecărui client în parte.

Demn de menţionat este faptul toate serviciile financiare oferite de AVBS sunt GRATUITE pentru clienţi. Costurile aferente întocmirii dosarului de creditare şi cooptării băncii finanţatoare sunt acoperite exclusiv de băncile care au finanţat creditul. În cazul unei creditări, clientul beneficiază de un credit care presupune aceleaşi costuri şi în cazul în care acesta s-ar fi adresat direct băncii. Serviciile de creditare oferite de AVBS sunt remunerate de banca finanţatoare în momentul în care dosarul trimis spre finanţare este aprobat.

Brokerii de credite AV Broker Solutions asista clienţii pe tot parcursul obţinerii unui credit bancar, reprezentând interesele acestora în relaţie cu banca.

Avantajul de a apela la un broker bancar este acela brokerul cunoaşte cel mai bine oferta băncilor şi care sunt condiţiile de finanţare pentru fiecare caz în parte. Astfel încât, clientul nu mai este nevoit meargă singur de la o banca la altă, cu riscul ca dosarul -i fie respins, în încercarea de a găsi finanţatorul potrivit.

AVBS oferă următoarele tipuri de credite: credite garantate, credite negarantate, refinanţare, Prima Casă, Card Credit, Credit IMM, cu scopul de acoperi toate nevoile de finanţare ale clienţilor, atât pentru persoanele fizice, cât şi persoanele juridice.

Cei care au lucrat cu AVBS spun ne deosebim de celelalte companii de pe piaţă prin: profesionalismul şi rigoarea cu care tratăm fiecare cerere de creditare alături de atitudinea orientată către client.

Echipa AVBS Credit
Să credităm ...
Să oferim opţiuni !
Să va ajutăm în deciziile financiare.
Care sunt ofertele imobiliare cele mai bune !
Soluţii financiare particularizate pentru fiecare client !
Suport tehnic pentru cadastru/carte funciară
Suport tehnic pentru consultanţă notarială