vineri, 23 iunie 2017

Echipa AVBS Credit

Este formată din specialiști cu o vastă experienţă în domeniul financiar-bancar și/sau non-bancar, cu o atitudine proactivă, şi pregătiţi găsească cele mai bune soluţii de creditare potrivite nevoilor fiecărui client în parte.

Important de reținut este faptul toate serviciile financiare oferite de AVBS sunt GRATUITE pentru clienţi. Costurile aferente întocmirii dosarului de creditare şi cooptării băncii sau a instituției non-bancare finanţatoare sunt acoperite exclusiv de băncile sau IFN-urile care au finanţat creditul. În cazul unei creditări, clientul beneficiază de un credit care presupune aceleaşi costuri ca şi în cazul în care acesta s-ar fi adresat direct băncii. Serviciile de creditare oferite de AVBS sunt remunerate de banca sau instituția non-bancară finanţatoare, în momentul în care dosarul trimis spre finanţare este aprobat.

Brokerii de credite AV Broker Solutions asistă clienţii pe tot parcursul obţinerii unui credit bancar și/sau non-bancar, reprezentând interesele acestora în relaţie cu banca sau IFN-ul.

Avantajul de a apela la un broker bancar este acela brokerul cunoaşte cel mai bine ofertele băncilor și/sau IFN-urilor şi care sunt condiţiile de finanţare pentru fiecare caz în parte. Astfel, clientul nu mai este nevoit meargă singur de la o banca la altă, cu riscul ca dosarul -i fie respins, în încercarea de a găsi finanţatorul potrivit.

AVBS oferă următoarele tipuri de credite: credite garantate, credite negarantate, refinanţare, Prima Casă, Card Credit, Credit IMM, credit rapid, cu scopul de acoperi toate nevoile de finanţare ale clienţilor, atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru persoanele juridice.

Cei care au lucrat cu AVBS spun ne deosebim de celelalte companii de pe piaţă prin caracterul uman cu care ne tratăm fiecare client, implicarea, devotamentul și rigoarea de care dăm dovadă în soluționarea cererilor de finanțare. 

Echipa AVBS Credit
Servicii 100% gratuite
Soluții personalizate
Credite adecvate persoanelor fizice și juridice
20 de parteneriate bancare și non-bancare
70 de francize în România
Companie în plină dezvoltare
Un deceniu de performanță în activitate