luni, 23 octombrie 2017

Despre AVBS Credit

AV Broker Solutions pentru toată lumea!

Nu vrem să te mai încurcăm în termeni tehnici din domeniul financiar-bancar și/sau non-bancar, de aceea îți facem o scurtă descriere a ceea ce înseamnă, reprezintă și realizează AV Broker Solutions.

Societatea Comercială AV Broker Solutions este o companie de intermediere credite bancare și/sau non-bancare. Tu soliciți un credit, noi ți-l obținem pe cel mai bun! Serviciile AVBS Credit sunt gratuite! Nu percepem comision de la clienți.

Nu percepem taxe de la tine!

Suntem comisionați de instituțiile bancare și non-bancare pe care le reprezentăm, peste douăzeci la număr, iar principalul nostru obiectiv este ca tu, clientul nostru, să pleci acasă cu creditul cel mai avantajos pentru tine. Împrumutul tău va fi conceput după puterea și statutul tău financiar, însă creat special pentru a-ți rezolva cele mai apăsătoare probleme financiare și pentru a-ți satisface chiar și cele mai îndrăznețe visuri.

Care este visul tău cel mai ambițios? Nu te-ai gândit niciodată să-l îndeplinești? Dacă banii sunt problema, află că noi te putem finanța!

AVBS Credit însumează aproape 70 de francize răspândite în toată țara, iar ușile sediilor noastre îți sunt deschise pentru a-ți alege exact soluția de finanțare de care ai nevoie. AV Broker Solutions se află pe piața financiar-bancară și/sau non-bancară din România de 10 ani, iar experții noștri financiari sunt adevărații brokeri de care ai nevoie. Brokerii AVBS Credit sunt oamenii care îți înțeleg cel mai bine grijile și nevoile practice cu care te confrunți zilnic!

Societatea Comercială AV Broker Solutions a fost înființată de Valentin Anghel în luna mai a anului 2007. Fiind el însuși un broker profesionist, Valentin a muncit cot la cot cu echipa sa pentru a duce serviciile ireproșabile de brokeraj bancar către cel mai înalt nivel al calității. El a înțeles de la bun început că oamenii au nevoie de informație și de ajutor. Și cum informația înseamnă putere, Valentin Anghel, prin serviciile AVBS Credit, oferă potențialilor clienți posibilitatea de a avea putere și influență asupra viitorului lor financiar.

Împrumuturile NU sunt o corvoadă. Creditele nu sunt nici bune, nici rele, dacă faci alegerea potrivită, personalizată după fiecare caz în parte, creditele sunt și vor fi un ajutor de nădejde pentru cei care își doresc să își îndeplinească nevoile personale. Instituțiile bancare și non-bancare schimbă frecvent caracteristicile produselor financiare, de aceea noi NU îți recomandăm să contractezi un credit pe baza recomandărilor venite din partea apropiaților, ci îți sugerăm să apelezi la specialiștii care sunt mereu la curent cu ofertele și schimbările produselor bancare.

AVBS Credit este calea, împreună alegem soluția, iar TU, dragă client, vei fi mulțumit! Tu ne contactezi, noi te finanțăm! Împreună vom consolida siguranța viitorului tău financiar!

Suntem un LUX care NU costă! Suntem luxul de care ai nevoie pentru ca tu să trăiești în confort! AVBS Credit este compania care lucrează pentru tine GRATUIT!