vineri, 23 iunie 2017

Refinanțare

Ce este refinanţarea ?

Transformarea creditului/creditelor pe care le ai, la una sau mai multe bănci, într-unul mai avantajos provenind de la o singură bancă sau IFN.

Caracteristicile refinanţării

  • Perioada acordare: 6 – 120 luni pentru creditul fără garanţii şi între 6 – 360 luni pentru creditul cu garanţii
  • Cu specificaţia că perioada de refinanţare a unui credit poate fi mai mare de 60 luni, atât timp cât produsele refinantate au fost contractate înainte de 31.10.2011; exceptând creditele ipotecare/ de achiziţie, pentru care nu se aplică reglementare precizată
  • Vârstă: 20 – 70 ani
  • Suma: 630 – 88.000 LEI pentru creditul fără garanţii
  • Suma: 5000 – 400.000 EURO pentru creditul cu garanţii sau echivalentul în LEI
  • Dobânda: fixă sau variabilă
  • Moneda: LEI sau EURO
Refinantare - AVBS Credit

Obţinerea unui produs de refinanţare reprezintă un câştig pentru tine
Găsirea acelui produs de refinanţare care nu este doar potrivit nevoilor tale, ci care îţi poate aduce și un mic câştig prin plata unei sume mai mici la final, este mai dificilă decât pare. Cât timp poţi acordă într-o săptămâna pentru a consulta, pe larg, ofertele tuturor băncilor în acest sens?

AVBS simplifică procesul de căutare
La AVBS problema este că şi rezolvată. Informaţiile sunt deja introduse în sistem, personalul este instruit să răspundă tuturor întrebărilor şi cerinţelor tale.

Noi înţelegem cât de important este acest produs pentru tine
Mai multe persoane se pot regăsi în situaţia de a fi contractat credite bancare într-o perioada în care piaţă nu era orientată către client.

Aceste contracte de credit au servit unui scop, acela de a asigura clientului banii necesari într-un moment în care el avea nevoie, dar în timp aceste contracte s-au dovedit a fi mai greu de achitat. Refinantarile le dau acestor oameni şansă de a profită de schimbările aduse pe piaţă produselor bancare în beneficiul clienţilor.

Cum ştii dacă există un produs de refinanţare pentru tine?
Pune-ţi mai degrabă următoarele întrebări:
– Te simţi împovărat de actuală rată?
– Ţi se pare că cei care contractează credite asemănătoare acum beneficiază de oferte mai bune?
– Ştii ”N” cazuri de oameni care au credite asemănătoare dar condiţii mai bune?
– Consideri că ai pierdut mai mult decât ai câştigat folosind banii respectivi?

Se poate găsi un produs potrivit pentru tine la AVBS
Un expert în domeniul financiar bancar și/sau non-bancar poate să recunoască un contract păgubos chiar mai bine decât cel care simte constant lipsa banilor din cauza ratei. Brokerii noştri vor putea identifica mai bine decât tine aspectele care pot fi îmbunătăţite.

Cine are acces la aceste produse?
Aceste noi contracte vin în ajutorul clienţilor în mod aproape nesperat pentru cei care s-au obișnuit cu ideea că vor fi nevoiţi să îşi petreacă restul vieţii punând o rată dezavantajoasă pe primul plan.

Care sunt avantajele refinanțărilor?
Beneficiile refinanțărilor sunt numeroase şi depind, în mare parte, de ceea ce clientul negociază cu noua unitate bancară. Acesta poate opta pentru un produs mai bun din punct de vedere al dobânzii, al perioadei de plata, al perioadei de graţie. Alegerea inspirată a acestui produs îi poate asigura clientului şi o economie considerabilă la suma totală înapoiată unităţii bancare.

AVBS este cea mai bună soluţie pentru nevoia ta de refinanţare
Consultarea personală a tuturor ofertelor băncilor şi a instituţiilor non-bancare care oferă astfel de produse poate fi extrem de solicitantă. Eşti dispus să îţi iei un concediu de o săptămâna pentru a te asigura că ai trecut prin toate informaţiile disponibile?
AVBS este o companie cu mulţi ani de experienţă în spate. Noi ştim că un client mulţumit este un client câştigat. Găsirea produsului de refinanţare perfect este o activitate făcută în folosul clientului şi un avantaj pe care doar o firmă de brokeraj cu un portofoliu vast îl poate oferi.

Noi suntem acea firmă.