vineri, 23 iunie 2017

Credit de nevoi personale cu garanţie

Ce înseamnă credit de nevoi personale cu garanţie?

Presupune accesarea unui împrumut, de obicei peste 20.000 Euro, prin aducerea în garanţie a unui imobil. Suma obţinută poate fi folosită după bunul plac.

Caracteristicile creditul de nevoie personale cu garanţie

  • Perioada: 5 ani
  • Vârsta: 20 – 70 ani
  • Suma: 10.001 EURO – 300.000 EURO sau echivalentul în LEI
  • Moneda: EURO şi LEI
  • Dobânda: începând de la 4,71%
  • Avans/grad finanţare: 85% x valoarea evaluată imobil, pentru LEI sau 75% x valoarea evaluată imobil, pentru EURO
Credit de nevoi personale cu garantie - AVBS Credit

AVBS Credit deține în portofoliu cele mai bune oferte:

Portofoliul nostru conține peste 20 de instituții bancare și non-bancare, așadar, decât să bați din ușă în ușă, mai bine ne dai voie să te ajutăm. Imobilul care va fi oferit drept garanție creditorului, îți va aduce oferte extrem de bune din partea băncilor partenere. Iar noi, AVBS Credit, te vom îndruma să o alegi pe cea mai potrivită, cea care îți va oferi cel mai bun raport pentru a-ți asigura viitorul financiar și liniștea sufletească.

Serviciile oferite de AVBS Credit:
Serviciile financiar-bancare și/sau non-bancare oferite de noi sunt GRATUITE. Noi te ajutăm să faci cea mai bună alegere, îți întocmim dosarul de creditare, iar totul este gratuit și personalizat. Tu nu trebuie să îți faci nicio grijă. Suntem un LUX care nu COSTĂ și te poți bucura fără rețineri de experiența vastă pe care o avem în domeniul bancar și non-bancar. Suntem experții tăi fără să ne plătești niciun comision.

Creditul de nevoi personale cu garanţie, dar fără secrete:
Ofertele tuturor instituțiilor bancare și/sau non-bancare îți vor fi prezentate cu avantaje și dezavantaje, pentru ca tu să știi dinainte ceea ce alegi. De la AVBS Credit pleci întotdeauna cu produsul bancar și/sau non-bancar cel mai avantajos, care a fost conceput după nevoile și profilul tău financiar. Și dacă totuși salariul nu-ți permite să contractezi suma dorită, nu-i nimic, poți participa la credit cu un codebitor. Codebitorul este cel care va achita cu tine creditul.

Fiecare bancă vine cu oferte și beneficii tentante:
Băncile și IFN-urile se vor înrece între ele pentru a-ți oferi cel mai bun produs bancar, iar tu poți beneficia de o dobândă mai mică dacă:
– ai un profil de client VIP – adică genul de client pe care orice bancă și/sau IFN l-ar dori.
Este foarte probabil să beneficiezi și de alte avantaje, nu doar de o dobândă mai mică. Însă acest lucru îl vom studia împreună, după ce ne alegi să fim intermediarii tăi de nădejde pentru contractarea creditului de nevoi personale cu garanţie/ipotecă.

Noi știm ce credit este croit pentru tine:
Împreună cu tine vom „ținti” exact creditul care să fie croit după nevoile și profilul tău financiar. Suntem profesioniști, avem experiență, iar mulțumirea ta este principalul nostru obiectiv.