vineri, 23 iunie 2017

Credit de nevoi personale

Credit de nevoi personale cu garantie
Credit de nevoi personale fara garantie

Când facem referire la creditul de nevoi personale, oamenii se gândesc din start că este creditul cel mai accesibil, exact acel gen de credit care are condiții mai puțin stricte decât în cazul celui ipotecar sau Prima Casă, de exemplu. Creditele de nevoi sau de consum, cum li se mai spune, îți permit să rezolvi aproape orice fel de problemă sau necesitate. Nevoi personale, visuri sau dorințe, toate pot fi îndeplinite cu succes datorită acestui credit. Cea mai important caracteristică a împrumutului de nevoi personale este aceea că debitorul poate face orice dorește cu banii, instituțiile bancare și/sau non-bancare creditoare neimpunând documente justificative în acest sens. Creditul pentru nevoi personale este una din cele mai bune soluții de finanțare existente pe piața financiar-bancară din România.

Creditele de nevoi personale sunt de două feluri:
Credite de nevoi personale cu garanție;
Credite de nevoi personale fără garanție;

Creditul de nevoi personale este accesibil tuturor persoanelor fizice care pot face dovada unui venit lunar stabil. Acest credit de nevoi personale, cu sau fără garanție imobiliară, îți oferă libertatea de acțiune după care tânjești. Este tipul de credit care finanțează în special pasiunile și nevoile de ordin personal. De obicei, creditele pot fi folosite în orice scop, iar aprobarea este aproape garantată atunci când clientul beneficiază de un istoric bancar ireproșabil.

Fiecare instituție bancară și/sau non-bancară impune o anumită limită de finanțare privind creditele negarantate. Limita de finanțare este concepută ținând cont de parametrii de risc, dar mai ales de posibilitățile financiare și de nevoile viitorului debitor. Tocmai pentru ca această limită să se fixeze în jurul unor sume de bani cât mai mari, accesibile pentru clienți, creditul de nevoi personale a luat și forma unui credit garantat. Creditele cu garanție cresc și calitatea și rata de succes a visurilor tale.

Un credit de nevoi personale poate fi folosit pentru ORICE, exact cum am spus și mai sus, iar avantajul cel mai mare este exact acela că nu trebuie să oferi un avans pentru contractarea lui.

Concluzie: Creditele de nevoi personale sunt de două feluri – GARANTATE și NEGARANTATE – împreună putem alege soluția de finanțare cea mai potrivită pentru tine!

AVBS Credit îți satisface nevoile și pasiunile de orice natură!