luni, 27 iunie 2016

Credite Ipotecare sau Imobiliare

Ce este un credit ipotecar pentru achizitionarea unui imobil ?

Prin intermediul creditului ipotecar clientul achiziţionează o proprietate care va fi ipotecata în favoarea băncii creditoare.

Caracteristicile creditului ipotecar

  • Perioada: 6 luni – 35 ani
  • Vârstă: 18 – 70 ani
  • Suma: 5.000 EURO – 400.000 EURO
  • Moneda: LEI sau EURO
  • Dobânda: fixă sau variabilă
  • Avans: minimum 15% – la creditele în Lei; finanţare din partea băncii de maximum 85%
  • Avans: minimum 25% – la creditele în Euro; finanţare din partea băncii de maximum 75%
Credit ipotecar - AVBS Credit

Ce reprezintă creditul ipotecar?
Unele proiecte personale pot presupune sume mai mari decât cele de care o persoană poate dispune în baza salariului lunar. Aceste sume ar putea fi folosite pentru a construi sau cumpără o casă.

AVBS Credit deţine în portofoliu cele mai bune oferte
Aici ai posibilitatea să ne consulţi pe tema ofertelor a peste 20 bănci.
Tu nu trebuie să plăteşti nimic pentru ajutorul primit din partea noastră. Ofertele vor fi prezentate cu avantaje şi dezavantaje, pentru că tu să ştii exact ce primeşti.

Creditul ipotecar – simplificat şi fără secrete
La AVBS Credit ne asigurăm că produsul ales este cel mai avantajos. Te vom ajută să obţii sumele dorite prin alegerea acelui credit ipotecar potrivit nevoilor tale, dar şi profilului tău financiar. În situaţia în care veniturile proprii nu sunt suficiente, pentru accesarea sumei dorite, ai posibilitatea de a participa la credit cu un co-debitor.

Cum ştii dacă ai nevoie de un asemenea credit?
Dacă nu ai moştenit deja casă în care locuieşti sau pe cea în care vrei să locuieşti cu familia ta în formulă mărită, sau în cazul în care nu ai câştigat la loto, vei avea nevoie de puţin o dată de un asemenea credit.
Acesta se adresează cu precădere persoanelor care sunt pregătite să facă pasul cel mare din punct de vedere financiar, adică angajarea la plata unor rate pe o perioada destul de îndelungată de timp.

Ai putea accesa un asemenea credit şi pentru refinanţare. Poţi obţine condiţii mai bune sau poţi alege plata în altă moneda în cazul în care în momentul actual eşti beneficiarul unui credit care nu te avantajează.

Fiecare banca vine cu oferte şi beneficii îmbietoare

Astfel, unele bănci promit să scadă din dobânda pentru clienţii care:
– au profil de client VIP, în urma scoring-ului băncii.

Noi ştim că este greu să iei o decizie

Oferta este foarte variată, dar este făcută după asemănarea portofoliilor băncilor cu precădere, motiv pentru care găsirea produsului care să vină „ca turnat” cade în sarcina profesioniştilor care lucrează pentru clienţi. AVBS Credit lucrează pentru tine, pentru a se asigura că înţelegerea pe care o închei cu instituţia financiară este una care te avantajează.

Haide să aflăm împreună ce credit ipotecar ți se potrivește!