vineri, 23 iunie 2017

Credit Ipotecar sau Imobiliar

Ce este un credit ipotecar pentru achiziționarea unui imobil?

Prin intermediul creditului ipotecar clientul achizițonează o propietate care va fi ipotecată în favoarea băncii creditoare. Așadar, împrumutul imobiliar te ajută să cumperi casa visurilor, însă ea reprezintă totodată și garanția băncii de la care se obține împrumutul bancar.

Caracteristicile împrumutului ipotecar sunt:

  • Perioada: 6 luni – 35 ani;
  • Vârsta: 20 – 70 ani;
  • Suma: 5.000 EURO – 400.000 EURO;
  • Moneda: LEI sau EURO;
  • Dobânda: fixă sau variabilă;
  • Avans: minimum 15% pentru creditele ipotecare în LEI, finanțare din partea băncii de maximum 85%;
  • Avans: minimum 25% pentru creditele ipotecare în EURO, finanțare din partea băncii de maxmum 75%.
Credit ipotecar - AVBS Credit

Ce reprezintă creditul ipotecar?

Salariul lunar nu este niciodată de ajuns, iar unele proiecte personale presupun sume de bani destul de mari. Aceste sume ar putea fi folosite pentru a construi sau cumpăra o casă. Împrumutul imobiliar este modalitatea prin care tu îți îndeplinești proiectele și/sau dorințele cu ajutorul unei instituții bancare.

Brokerii de credite AVBS au acces la cele mai bune oferte:

Suntem în parteneriat cu peste 20 de instituții bancare și non-bancare din România, așadar, putem să îți facem cunoscut cel mai bun împrumut ipotecar existent în acest moment pe piața financiar-bancară din țara noastră. Tu nu trebuie să plătești nimic în plus pentru ajutorul primit din partea noastră. Serviciile noastre sunt 100% GRATUITE!

Nu există credite cu termeni ascunși. Produsele îți vor fi prezentate cu avantaje și dezavantaje, pentru ca tu să cunoști întocmai creditele ipotecare care te-ar putea avantaja. Din toate creditele ipotecare vizate, tu vei contracta exact împrumutul imobiliar care ți se potrivește cel mai bine.

Creditul ipotecar – simplificat și fără secrete:

Brokerii de credite AVBS se asigură că produsul ales este cel mai avantajos împrumut. Prin alegerea unui credit ipotecar potrivit nevoilor tale, dar și profilului tău financiar, te vom ajuta să obții suma de bani dorită. În situația în care veniturile proprii nu sunt suficiente pentru accesarea sumei necesare, ai posibilitatea de a participa la obținerea și achitarea creditului cu un codebitor. Codebitorul este acea persoană apropiată ție, de încredere, datorită căreia creditele ipotecare devin mai ușor de accesat.

Cum știi dacă ai nevoie de un asemenea împrumut bancar?

Dacă nu ai câștigat la LOTO, nu ai moștenit deja casa în care locuiești sau pe cea în care vrei să locuiești cu familia ta în formulă mărită, atunci poate că ar trebui să îți îndrepți privirea spre creditele ipotecare. De obicei oamenii apelează la creditele imobiliare cel puțin o dată în viața lor.

Aceste credite cu valori mari și foarte mari se adresează cu precădere persoanelor care sunt pregătite să facă pasul cel mare din punct de vedere financiar, adică angajarea la plata unor rate pe o perioadă destul de lungă de timp – până la 35 de ani.

Ai putea accesa un asemenea credit ipotecar nu doar pentru achiziționarea unei locuințe, ci și pentru refinanțarea unui împrumut mai vechi. Prin refinanțare poți obține pentru creditele vechi condiții mai bune de rambursare, dobânzi mai mici sau poți alege plata în altă monedă, de exemplu, dacă în momentul de față ești beneficiarul unui credit care nu te mai avantajează.

Fiecare bancă vine cu oferte și beneficii îmbietoare:

Astfel, unele bănci promit să scadă din dobândă pentru clienții care, în urma scoringului preliminar, au un profil de client VIP, de exemplu. În acest caz creditele sunt ca o mană cerească.

AVBS Credit știe că este greu să iei o decizie:

Oferta este foarte variată, dar este făcută după asemănarea portofoliilor băncilor cu precădere, motiv pentru care găsirea unui credit ipotecar care să vină „ca turnat” cade în sarcina profesioniștilor. Brokerii de credite AVBS lucrează pentru tine GRATUIT, pentru a se asigura că înțelegerea pe care o semnezi cu instituția financiară creditoare este una care te avantajează.

Haide să aflăm împreună ce credit ipotecar ți se potrivește!