vineri, 1 iulie 2016

Credite de nevoi personale, garantate și negarantate

Credit de nevoi personale cu garantie
Credit de nevoi personale fara garantie

Când facem referire la creditul de nevoi personale, oamenii se gândesc din start că este creditul cel mai accesibil, cu niște condiții mai puțin stricte decât în cazul creditului ipotecar sau a creditului Prima Casă, care îți permite să rezolvi orice fel de problemă și care duce la îndeplinirea oricărui vis, oricât ar fi el de ambițios. Acest lucru este adevărat, însă este omisă o caracteristică importantă a creditului de nevoi personale. Deși creditul pentru nevoi personale, numit și credit de consum, este unicul prin care tu poți să faci orice ce vrei cu banii împrumutați, pentru că băncile creditoare nu cer documente justificative în acest sens.

Creditul de nevoi personale este de două feluri:

Credite de nevoi personale cu garanție;
Credite de nevoi personale fără garanție.

Creditul de nevoi personale este accesibil tuturor persoanelor fizice care pot face dovada unui venit stabil, lunar. Credit nevoi personale, cu sau fără garanție, îți oferă acea libertate de acțiune după care tânjești. Acest tip de credit, care finanțează în primul rând pasiunile și nevoile de ordin personal, poate fi folosit în orice scop.

Fiecare instituție bancară și non-bancară impune o anumită limită de finanțare privind creditele negarantate. Limita de finanțare este concepută ținând cont de parametrii de risc, dar mai ales de posibilitățile financiare și de nevoile viitorului debitor. Tocmai pentru ca această limită să se învârtă în jurul unor sume de bani cât mai mari, accesibile pentru clienți, creditul de nevoi personale a luat și forma unui credit garantat. Datorită creditului cu garanție, crește și calitatea și șansa de succes a visurilor tale.

Un credit poate fi folosit pentru ORICE, exact cum am spus și mai sus, iar un avantaj foarte mare este exact faptul că nu trebuie să oferi un avans pentru contractarea lui.

Concluzie: Creditele de nevoi personale sunt de două feluri – garantate și negarantate – împreună îl putem alege pe cel mai potrivit ție! Împreună cu noi îți vei satisface nevoile și pasiunile de orice natură!