luni, 23 octombrie 2017

Credite personale – ipotecare

Ce este un credit?
Deși foarte mulți oameni știu că un credit este de fapt un împrumut bănesc pe care un creditor îl oferă unui debitor, creditul reprezintă mai mult decât atât.

Cine este creditorul?
Creditorul este reprezentat de instituția bancară sau non-bancară care oferă împrumutul debitorului.

Cine este debitorul?
Debitorul este persoana fizică sau juridică care solicită, contractează și se angajează să achite împrumutul conform condițiilor contractuale impuse de creditor.

Ce este de fapt un credit?
Creditul poate fi perceput strict ca un împrumut în bani, însă de fapt, la bază, creditul este un ajutor, rezolvarea unor probleme, îndeplinirea unor visuri. Ai privit vreodată creditul ca pe un ajutor sau ca pe o soluție de finanțare pentru materializarea unor scopuri în viață? Dacă nu… poate că ar fi timpul să judeci lucrurile dintr-o perspectivă nouă.

AVBS Credit oferă soluții de finanțare. Societatea noastră comercială oferă răspunsuri, soluții, rezolvări și îndepliniri pentru toate nevoile tale de ordin personal. Noi nu privim creditarea ca pe un simplu business între creditor și debitor, ci ca pe o cale pentru un viitor mai bun. Sigur că pentru contractarea oricărui tip de credit trebuie să îndeplinim condiții extreme de serioase, însă în esență, în spatele unui credit se află întotdeauna un vis sau o nevoie puternică. Noi, experții împrumuturi bancare și/sau non-bancare, AVBS Credit, suntem cei care îți înțelegem cel mai bine problemele și alegem pentru tine cele mai bune soluții de finanțare. Banii nu aduc fericirea, însă sunt drumul către fericire. Banii deschid uși. Și dacă problema ta principală este reprezentată de bani, atunci noi ți-i obținem!
Fiecare dintre noi am trecut prin tot felul de suișuri și coborâșuri din punct de vedere financiar. Am avut nevoie de ajutor, însă nu l-am primit de fiecare dată. Sau dacă am primit ajutorul cerut, costurile au fost pe măsură. În ziua de astăzi timpul și informația sunt cele mai scumpe. Nu și pentru noi! Pentru AVBS Credit informarea clientului este principalul nostru obiectiv. Te informăm, îți prezentăm, te sfătuim, alegem împreună și în final te credităm. Ziua de mâine nu va mai fi o problemă pentru tine, iar planul de rambursare al datoriei va fi conceput astfel încât să îți poți achita creditul conform condițiilor contractuale. Creditarea nu este doar o formalitate bancară între creditor și debitor, este rezolvarea de care ai cea mai multă nevoie!

Ce tipuri de credite poți contracta cu ajutorul companiei AVBS Credit?

Conform visurilor și/sau problemelor tale, care credit crezi că ți se potrivește? Contactează-ne și îți vom răspunde la orice întrebare! De acum înainte nu vei mai avea întrebări fără răspuns! Brokerii AVBS Credit îți stau la dispoziție GRATUIT!