miercuri, 16 august 2017

Credit Rapid

Ce înseamnă credit rapid?

Printr-un credit rapid sau microcredit, cum i se mai spune, clientul poate accesa o sumă mai mică de bani comparativ cu cele obținute prin creditele de nevoi personale cu sau fără garanție, de exemplu.

Creditul rapid este un tip de împrumut care se poate accesa doar cu buletinul și cu dovada unui venit stabil.

Instituțiile financiare care acordă un astfel de credit au, de cele mai multe ori, promoții și oferte speciale, cum ar fi: primul credit GRATUIT, dobânda aplicându-se abia de la al doilea împrumut contractat.

Caracteristici:

  • Suma: de până la 1.500 lei, însă uneori poate fi și mai mare de atât.
  • Perioada de rambursare: maximum 30-45 de zile, însă creditul rapid poate fi accesat și pentru 5 zile doar.
  • Vârsta minimă a clientului: 18-24 de ani. (Unele instituții bancare și non-bancare acceptă persoane de peste 18 ani, altele abia de la 24 de ani încolo. Vârsta minimă variază de la instituție la instituție.)

Credit Rapid

Avantaje:

Creditul rapid poate fi achitat anticipat oricând, fără comision de plată anticipată.

Un alt avantaj este rapiditatea cu care se aprobă, răspunsul poate fi oferit în câteva minute sau pe loc, iar banii pot fi ridicați în câteva zeci de minute sau sunt transferați în cont în aceeași zi.

La ce poți folosi un credit rapid?

Creditele rapide sunt soluții de finanțare urgente pentru a rezolva toate acele nevoi financiare mici, dar care nu pot suferi amânare.

Fiind o alternativă a creditelor de consum, creditele rapide sunt utile pentru a îndeplini urgențele medicale și pentru a soluționa toate acele situații neprevăzute care nu mai pot amânate până la încasarea propriilor venituri.

Cu un credit rapid poți face o plată urgentă, îți poți repara autoturismul pentru te deplasa la muncă în timp util, îți poți repara imprimanta pentru a-ți desfășura în continuare activitatea profesională fără probleme, îți poți repara instalația sanitară sau de ce nu, poți face un cadou special unei persoane dragi ție.

Când ai o nevoie urgentă de un împrumut, dar nu vrei să apelezi la familie sau cunoștințe, creditul rapid este soluția ideală pentru tine. Datoriile la apropiați ies, în sfârșit, din calcul acum!

Visează… obține cu AVBS un credit rapid până la încasarea veniturilor!